Цени и пакети

Основната ми цел както с информацията в този уебсайт, така и с личните консултации, които провеждам, е да бъда от полза на всеки един нов родител, който има нужда от информация, съвети и подкрепа.

Основна характеристика на всички услуги е, че се изграждат индивидуално, спрямо нуждите и въпросите на семейството, както и продължителността на сесиите, засегнатите теми и комплексността на разгледаните ситуации и проблеми.

В тази връзка доста трудно могат да се формират и структурират ясни и обобщени услуги с конкретна цена, но по-долу са описани основните услуги и пакети, около които можем да построим точно това, от което имате нужда вие и вашето семейство.

Най-търсената услуга е пакет консултации “Новородено”, тъй като той дава възможност да съм на разположение да съдействам във всеки един етап от раждането на вашето бебе до момента, в който не добиете достатъчно увереност и знания, за да продължите напред сами.

В първата ни среща ще се  запознаем с основните неща, които е хубаво да имате предвид в първите седмици с вашето бебе у дома, ще преведем на “човешки език” указанията на педиатъра, ще изкъпем и масажираме заедно бебето, ще обсъдим неговият режим. Темите на следващите ни срещи ще зависят от вашите въпроси и предпочитания, като на по-късен етап ще засегнем и другите основни теми, като захранването с неговите специфики, различните подходи и плюсовете и минусите на всеки един от тях; двигателното развитие на детето и как можем да го подпомогнем от раждането до прохождането му, както и какво е значението на бебеносенето и как то може да улесни ежедневието ви и да направи и вас и бебето по-спокойни и щастливи в различните етапи от живота ви заедно.

Услуга

 

Цена

 

 

 

Еднократна консултация „Новородено“

 

35 лв

 

 

 

Пакет от 2 консултации „Новородено“

 

57 лв

 

 

 

Тематична консултация „Хигиена“, „Захранване“, „Двигателно развитие“ или „Бебеносене“

 

25 лв

 

 

 

Пакет от 2 тематични консултации „Хигиена“, „Захранване“, „Двигателно развитие“ или „Бебеносене“

 

50 лв

 

 

 

Пакет от 4 тематични консултации „Хигиена“, „Захранване“, „Двигателно развитие“ или „Бебеносене“

 

90 лв

 

 

 

 

  • Продължителността на консултацията е около 80 мин. Всеки допълнителен час се таксува 10 лв.
  • Консултациите се извършват в център „Заедно“. Посещение в дома се таксува 10 лв допълнително.
  • Час за консултация можете да запишете, като попълните този формуляр, или позвъните на тел: +359 88 956 0912
  • Аз съм доброволен консултант по кърмене към НАПК и всички консултации свързани с кърмене при мен са БЕЗПЛАТНИ!

Цени и пакети