Многократни пелени тип “джоб”. Ревю на Bosilko

Използването на многократните пелени е несъмнено едно от удоволствията, които не трябва да пропускате при отглеждането на вашето дете. Усещането, че правите най-доброто за детето и за планетата е наистина мотивиращо – сега е момента да се потупате по-рамото.

Пелените тип “джоб” са с непромукаем външен слой и джоб, в който може да поставите подложки. Използването им е много лесно и интуитивно, а бебетата имат усещане за сухота благодарение на полиестерния слой от вътрешната страна. Техният най-голям плюс е, че можете да сложите каквото прецените в джоба – подложки, тензух, бархет, без да се притеснявате че ще  се разместят или ще пропускат.

В тази статия ще ви споделя мнението си за пелените на новата българска марка многократни пелени – Bosilko. Първо, изключително много се радвам, че в България имаме производител на многократни пелени и искрено им пожелавам успехи и безброй доволни клиенти. Имах удоволстивето да тествам техните пелени тип джоб, а ето и техните предимства:

  • Много свежи и цветни десени.
  • Използвани са качествени материали.
  • Пелените са само с копчета, което е прекрасно (не закачат други дрехи при пране).
  • Универсален размер са.
  • Уплътняват много добре и не пропускат.
  • Джоба е доста широк и може да побере доста подложки при нужда.
  • Не са обемни.

 

 

Изпрах и използвах пелената няколко пъти и предвид, че използвах само подложката която беше в комплект с пелената не съм имала пропуски. Много ми хареса как стои на Марк, не беше обемна, което е чудесно защото не ми се налага да съобразявам с какво го обличам.
Единственото, което бих променила е вътрешният слой – за мен е важно вътрешният слой, който е в досег с бебето да е от естествена материя, но това си е лично мое усещане към всички пелени.

 

Пелените се предлагат в комплект с една подложка, а ако имате нужда винаги може да добавите още една или две допълнително.

Благодаря на Bosilko за възможността да тествам техен продукт и нямам търпение да се сдобия и с други техни пелени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *