Ревю на All in One на Imagine

Здравейте приятели, реших да създам този блог , с идеята информацията която публикувам да е интересна и полезна за вас като родители и потребители. Стартирах с ревюта на многократни пелени, защото въпреки уж многото информация в мрежата за марки и модели, често получавам запитвания на какви марки и модели да се спрете за отглеждането на вашето бебе.

Както сами знаете, избора на конкретен продукт е много субективно понятие, но все пак ще се постарая да съм максимално обективна в това ревю и да споделя с вас всички плюсове и минуси на марката и модела.

Бранда Imagine е създаден преди повече от 10год в САЩ с ясната идея да създаде продукти, който да се изработени от качествени материали, природосъобразни и помагащи за опазването на околната среда.  Бранд , който несъмнено обръща внимание на всеки детайл в производството и тестването на своите продукти.

 

Насочих се към модел All in One, защото това е най-честият избор за многократни пелени на пазара и моят фаворит, като мама на три деца и потребител – аз избрах лесния път. Пелените – тип всичко в едно са най-лесните за използване, изглеждат точно като еднократните пелени – непромокаем слой отвън и попивен слой вътре и употребата е повече от елементарна , няма нищо за сгъване и сглобяване – използвате и перете.

Модела на Imagine се предлага в три размера:

  • Малък – 3-7кг
  • Среден – 7-10кг
  • Голям 13-15+кг.

Както сами се досещате, частта с размерите е доста ориентировъчна и не само килограмите са важни, но запомнете едно – най- разпространени са универсалните размери, в случая среден и могат да се използват за бебета над 2-3месеца до около година и половина. Този размер е оптимален за 95% от бебетата използващи многократни пелени.

А сега за материалите. Веднага ме грабна факта, че пелената вътрешната част на Imagine  е изцяло изработена от фин и мек изключително попиващ бамбук. Както и друг път съм ви споменавала, за мен е много важно материите, които са в пряк досег до децата ми да са естествени. Бамбука е известен със своите прекрасни попиващи свойства и именно затова почти винаги се използва за производството на многократни пелени. Модела, за който ви говоря е с една допълнителна петслойна попиваща подложка, но както вече обърнах внимание, попива и с цялата си вътрешна част. Така че една пелена е абсолютно достатъчна да издържи поне 2-3часа.

Тук може да видите как стои пелената на един 10месечен младеж и колко добре му прилепва към извивките, без да има опция за протичане.

Обърнете внимание колко добре компактна е пелената в най-малкият и най-големият си размер.

 

За мен е важно по-време на употреба пелените да са в добър външен вид и Imagine са се погрижили за това, като са направили място за прибиране на велкрото по-време на пране.

Бих искала да благодаря на Цвети от магазин Bottomlane за възможността да тествам тази пелена. Определено останах очарована от нейните качества като функционалност и попивност и я препоръчвам  на всички родители, желаещи да отгледат децата си с многократни пелени.

Надявам се ревюто да ви е било интересно и полезно.

Ваша Ива

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *