Тренировки за мама и бебе

Двигателните упражнения в най-детска възраст могат да са полезни, приятни и много, много забавни. Развитието на двигателни способности на бебето започва още от самото раждане, като в първите месеци преди прохождането те са изключително полезни за развитието на костната система. Много млади майки се притесняват като чуят за „тренировки“ и „упражнения“. Всъщност можете да започнете от най-лесното и прекрасно нещо – да гушнете бебчето. Това му носи неизмеримо удоволствие, успокоява го, а за вас ще бъде едно чудесно начало. Упражненията съвсем естествено преминават под формата на игра и съвсем скоро ще можете да ги изпълнявате с лекота. Нужно е просто да се отпуснете и да следвате програмата, която ще изработим заедно с вас.

Опитът ми като педагог и специалист, който води арт занимания за малки деца и гимнастика за бебета ме убедил в едно – преди да започнем трябва да сме спокойни, щастливи и мотивирани. Първите седмици от живота на бебето на сблъсък със света – нови звуци, миризми и усещания. Това е времето на изграждане на връзката с мама. И чудесни минути за тренировки в къщи.

Разбира се, всички занимания се провеждат в домашна среда. Консултациите, които се провеждат са по-скоро беседи за споделяне на емоциите и насоки за правилните грижи. Упражненията са индивидуални, следват се различни модули. Целта ни е да изградим уникална програма от тренировки, които да са полезни за бебето, но и за мама. Пълзене, завъртане, повдигане за ръчичките – това е само съвсем малка част от всичко, което ще научим. Тренировките за мама и бебе са част от цялостен пакет, затова се свържете за повече информация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *